Laboratorijske metode u mikrobiologiji hrane
Laboratory methods in food microbiology
2019/2020
2019/2020
3 ECTSa
Poljoprivredna tehnika (MS:PT)
Krajobrazna arhitektura (MS:KA)
Agrobiznis i ruralni razvitak (ABRR)
Ribarstvo i lovstvo (MS:RiL)
Proizvodnja i prerada mlijeka (MS:PPML)
Proizvodnja i prerada mesa (MS:PPM)
Hranidba životinja i hrana (MS:HŽ)
Agroekologija (MS:A)
Hortikultura (MS:H)
Genetika i oplemenjivanje životinja (GOŽ)
Fitomedicina (MS:FM)
Ekološka poljoprivreda i agroturizam (EPiAT)
Biljne znanosti (MS:BZ)
Krajobrazna arhitektura (MS:KA)
Agrobiznis i ruralni razvitak (ABRR)
Ribarstvo i lovstvo (MS:RiL)
Proizvodnja i prerada mlijeka (MS:PPML)
Proizvodnja i prerada mesa (MS:PPM)
Hranidba životinja i hrana (MS:HŽ)
Agroekologija (MS:A)
Hortikultura (MS:H)
Genetika i oplemenjivanje životinja (GOŽ)
Fitomedicina (MS:FM)
Ekološka poljoprivreda i agroturizam (EPiAT)
Biljne znanosti (MS:BZ)
Zavod za mikrobiologiju
2. semestar
Izvođenje modula
Cilj modula
Preduvjeti
Modul nema definirane preduvjete
Norma modula
Laboratorijske vježbe
14 sati
Predavanja
10 sati
Seminar
6 sati