Oplemenjivanje voćaka i vinove loze
Fruit and grapevine breeding
2018/2019
2018/2019
3 ECTSa
Poljoprivredna tehnika (MS:PT)
Genetika i oplemenjivanje životinja (GOŽ)
Agroekologija (MS:A)
Hortikultura (MS:H)
Proizvodnja i prerada mesa (MS:PPM)
Hranidba životinja i hrana (MS:HŽ)
Fitomedicina (MS:FM)
Ekološka poljoprivreda i agroturizam (EPiAT)
Ribarstvo i lovstvo (MS:RiL)
Proizvodnja i prerada mlijeka (MS:PPML)
Agrobiznis i ruralni razvitak (ABRR)
Biljne znanosti (MS:BZ)
Krajobrazna arhitektura (MS:KA)
Genetika i oplemenjivanje životinja (GOŽ)
Agroekologija (MS:A)
Hortikultura (MS:H)
Proizvodnja i prerada mesa (MS:PPM)
Hranidba životinja i hrana (MS:HŽ)
Fitomedicina (MS:FM)
Ekološka poljoprivreda i agroturizam (EPiAT)
Ribarstvo i lovstvo (MS:RiL)
Proizvodnja i prerada mlijeka (MS:PPML)
Agrobiznis i ruralni razvitak (ABRR)
Biljne znanosti (MS:BZ)
Krajobrazna arhitektura (MS:KA)
Zavod za oplemenjivanje bilja, genetiku i biometriku
2. semestar
Izvođenje modula
Cilj modula
Preduvjeti
Modul nema definirane preduvjete
Norma modula
Auditorne vježbe
8 sati
Predavanja
18 sati
Seminar
4 sati