Fiziološki procesi ubranog voća i povrća
Physiological processes of harvested fruits and vegetables
2020/2021
2020/2021
6 ECTSa
Agroekologija (MS:A)
Agrobiznis i ruralni razvitak (ABRR)
Krajobrazna arhitektura (MS:KA)
Poljoprivredna tehnika (MS:PT)
Ribarstvo i lovstvo (MS:RiL)
Proizvodnja i prerada mlijeka (MS:PPML)
Fitomedicina (MS:FM)
Proizvodnja i prerada mesa (MS:PPM)
Biljne znanosti (MS:BZ)
Hranidba životinja i hrana (MS:HŽ)
Hortikultura (MS:H)
Genetika i oplemenjivanje životinja (GOŽ)
Ekološka poljoprivreda i agroturizam (EPiAT)
Agrobiznis i ruralni razvitak (ABRR)
Krajobrazna arhitektura (MS:KA)
Poljoprivredna tehnika (MS:PT)
Ribarstvo i lovstvo (MS:RiL)
Proizvodnja i prerada mlijeka (MS:PPML)
Fitomedicina (MS:FM)
Proizvodnja i prerada mesa (MS:PPM)
Biljne znanosti (MS:BZ)
Hranidba životinja i hrana (MS:HŽ)
Hortikultura (MS:H)
Genetika i oplemenjivanje životinja (GOŽ)
Ekološka poljoprivreda i agroturizam (EPiAT)
Zavod za održive tehnologije i obnovljive izvore energije
2. semestar
Izvođenje modula
Cilj modula
Preduvjeti
Modul nema definirane preduvjete
Norma modula
Laboratorijske vježbe
28 sati
Predavanja
20 sati
Seminar
12 sati