Osnove tehnologije rakija od grožđa i vinjaka
Basic technology of grape spirit and brandy
2024/2025
2024/2025
6 ECTSa
Fitomedicina (FITO)
Razlikovni studij (RS)
Agrarna ekonomika (AE)
Animalne znanosti (AZ)
Zaštita bilja (ZB)
Poljoprivredna tehnika (PT)
Biljne znanosti (BZ)
Krajobrazna arhitektura (KA)
Hortikultura (H)
Agroekologija (A)
Ekološka poljoprivreda (EP)
Razlikovni studij (RS)
Agrarna ekonomika (AE)
Animalne znanosti (AZ)
Zaštita bilja (ZB)
Poljoprivredna tehnika (PT)
Biljne znanosti (BZ)
Krajobrazna arhitektura (KA)
Hortikultura (H)
Agroekologija (A)
Ekološka poljoprivreda (EP)
Zavod za vinogradarstvo i vinarstvo
1. semestar
Izvođenje modula
Studij | Studijski program | Semestar | Obavezan |
---|---|---|---|
Fitomedicina (FITO) | 5 | izborni | |
Razlikovni studij (RS) | 1 | izborni | |
Agrarna ekonomika (AE) | 5 | izborni | |
Animalne znanosti (AZ) | 5 | izborni | |
Zaštita bilja (ZB) | 5 | izborni | |
Poljoprivredna tehnika (PT) | 5 | izborni | |
Biljne znanosti (BZ) | 5 | izborni | |
Krajobrazna arhitektura (KA) | 5 | izborni | |
Hortikultura (H) | 5 | izborni | |
Agroekologija (A) | 5 | izborni | |
Ekološka poljoprivreda (EP) | 5 | izborni |
Cilj modula
Preduvjeti
Modul nema definirane preduvjete
Norma modula
Laboratorijske vježbe
16 sati
Predavanja
30 sati
Vježbe u praktikumu
14 sati