Proizvodnja stolnog grožđa
Table Grapes Production
2017/2018
2017/2018
3 ECTSa
Agroekologija (MS:A)
Hortikultura (MS:H)
Proizvodnja i prerada mesa (MS:PPM)
Agrobiznis i ruralni razvitak (ABRR)
Krajobrazna arhitektura (MS:KA)
Poljoprivredna tehnika (MS:PT)
Ribarstvo i lovstvo (MS:RiL)
Proizvodnja i prerada mlijeka (MS:PPML)
Biljne znanosti (MS:BZ)
Hranidba životinja i hrana (MS:HŽ)
Genetika i oplemenjivanje životinja (GOŽ)
Ekološka poljoprivreda i agroturizam (EPiAT)
Fitomedicina (MS:FM)
Hortikultura (MS:H)
Proizvodnja i prerada mesa (MS:PPM)
Agrobiznis i ruralni razvitak (ABRR)
Krajobrazna arhitektura (MS:KA)
Poljoprivredna tehnika (MS:PT)
Ribarstvo i lovstvo (MS:RiL)
Proizvodnja i prerada mlijeka (MS:PPML)
Biljne znanosti (MS:BZ)
Hranidba životinja i hrana (MS:HŽ)
Genetika i oplemenjivanje životinja (GOŽ)
Ekološka poljoprivreda i agroturizam (EPiAT)
Fitomedicina (MS:FM)
Zavod za vinogradarstvo i vinarstvo
2. semestar
Izvođenje modula
Cilj modula
Preduvjeti
Modul nema definirane preduvjete
Norma modula
Predavanja
15 sati
Seminar
1 sati
Terenske vježbe
14 sati