Tehnološki postupci obrade hortikulturnih sirovina
Technological processing of horticultural raw materials
2025/2026
6 ECTSa
Agrarna ekonomika (AE)
Biljne znanosti (MS:BZ)
Povrćarstvo (MS:POV)
Hortikultura (H)
Ukrasno bilje (MS:UB)
Agroekologija (MS:A)
Vinogradarstvo i vinarstvo (MS:VV)
Mikrobna biotehnologija u poljoprivredi (MS:MBP)
Agrobiznis i ruralni razvitak (ABRR)
Ekološka poljoprivreda i agroturizam (EPiAT)
Ribarstvo i lovstvo (MS:RiL)
Krajobrazna arhitektura (KA)
Proizvodnja i prerada mlijeka (MS:PPML)
Proizvodnja i prerada mesa (MS:PPM)
Krajobrazna arhitektura (MS:KA)
Hranidba životinja i hrana (MS:HŽ)
Genetika i oplemenjivanje životinja (GOŽ)
Biljne znanosti (BZ)
Hortikultura (MS:H)
Animalne znanosti (AZ)
Razlikovni studij (RS)
Fitomedicina (MS:FM)
Voćarstvo (MS:VOĆ)
Ekološka poljoprivreda (EP)
Agroekologija (A)
Fitomedicina (FITO)
Poljoprivredna tehnika (MS:PT)
Poljoprivredna tehnika (PT)
Zavod za održive tehnologije i obnovljive izvore energije
2. semestar