AGR Nastava
Tehnologija proizvodnje vrhnja, maslaca i mliječnih deserata
Technology of production cream, butter and dairy desserts
2020/2021
6 ECTSa
Proizvodnja i prerada mlijeka (MS:PPML)
Hortikultura (MS:H)
Proizvodnja i prerada mesa (MS:PPM)
Hranidba životinja i hrana (MS:HŽ)
Poljoprivredna tehnika (MS:PT)
Genetika i oplemenjivanje životinja (GOŽ)
Fitomedicina (MS:FM)
Ekološka poljoprivreda i agroturizam (EPiAT)
Ribarstvo i lovstvo (MS:RiL)
Krajobrazna arhitektura (MS:KA)
Agrobiznis i ruralni razvitak (ABRR)
Agroekologija (MS:A)
Biljne znanosti (MS:BZ)
Zavod za mljekarstvo
3. semestar
Izvođenje modula
Studij Studijski program Semestar Obavezan
Proizvodnja i prerada mlijeka (MS:PPML) 3 izborni
Hortikultura (MS:H) Povrćarstvo 3 izborni
Hortikultura (MS:H) Ukrasno bilje 3 izborni
Proizvodnja i prerada mesa (MS:PPM) 3 izborni
Hortikultura (MS:H) Voćarstvo 3 izborni
Hranidba životinja i hrana (MS:HŽ) 3 izborni
Hortikultura (MS:H) Vinogradarstvo i vinarstvo 3 izborni
Poljoprivredna tehnika (MS:PT) Mehanizacija 3 izborni
Genetika i oplemenjivanje životinja (GOŽ) 3 izborni
Fitomedicina (MS:FM) 3 izborni
Ekološka poljoprivreda i agroturizam (EPiAT) 3 izborni
Poljoprivredna tehnika (MS:PT) Melioracije 3 izborni
Ribarstvo i lovstvo (MS:RiL) 3 izborni
Krajobrazna arhitektura (MS:KA) 3 izborni
Agrobiznis i ruralni razvitak (ABRR) 3 izborni
Agroekologija (MS:A) Agroekologija 3 izborni
Agroekologija (MS:A) Mikrobna biotehnologija u poljoprivredi 3 izborni
Biljne znanosti (MS:BZ) 3 izborni
Cilj modula
Preduvjeti
Modul nema definirane preduvjete
Norma modula
Laboratorijske vježbe
4 sati
Predavanja
42 sati
Vježbe u praktikumu
4 sati
Seminar
10 sati
2025 © Fakultet organizacije i informatike, Centar za razvoj programskih proizvoda