Sadržaj se učitava...
mdi-home Početna mdi-account-multiple Djelatnici mdi-script Studiji mdi-layers Zavodi mdi-calendar-clock Raspored sati AGR Nastava search apps mdi-login Zavod za agrarnu ekonomiku i ruralni razvoj Zavod za biljnu bioraznolikost Zavod za fitopatologiju Zavod za herbologiju Zavod za hranidbu životinja Zavod za informatiku i matematiku Zavod za ishranu bilja Zavod za kemiju Zavod za marketing i inovacije u poljoprivredi Zavod za mehanizaciju i autonomne sustave u poljoprivredi Zavod za melioracije Zavod za menadžment i ruralno poduzetništvo Zavod za mikrobiologiju Zavod za mljekarstvo Zavod za održive tehnologije i obnovljive izvore energije Zavod za opće stočarstvo Zavod za opću proizvodnju bilja Zavod za oplemenjivanje bilja, genetiku i biometriku Zavod za pedologiju Zavod za poljoprivrednu botaniku Zavod za poljoprivrednu zoologiju Zavod za povrćarstvo Zavod za specijalno stočarstvo Zavod za specijalnu proizvodnju bilja Zavod za ukrasno bilje, krajobraznu arhitekturu i vrtnu umjetnost Zavod za vinogradarstvo i vinarstvo Zavod za voćarstvo Zavodu za ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalnu zoologiju Moduli na zavodumdi-script Djelatnici zavodamdi-account-group
Modul Studiji ECTS
Biokemija i tehnologija zrenja sireva MS:A 1.0, MS:BZ 1.0, ABRR 1.0, MS:RiL 1.0, MS:MBP 1.0, MS:UB 1.0, MS:VV 1, MS:VOĆ 1, MS:POV 1.0, EPiAT 1.0, MS:PPML 1.0, MS:PPM 1.0, MS:PT 1.0, MS:FM 1.0, GOŽ 1.0, MS:H 1.0, MS:HŽ 1.0, MS:KA 1.0 6
Cheesemaking FS 1.0, INTER-ENAG 1.0 6
Diplomski rad - Proizvodnja i prerada mlijeka MS:PPML 1.0 28
Fermentirana mlijeka MS:H 1.0, MS:VV 1, MS:FM 1.0, GOŽ 1.0, MS:HŽ 1.0, EPiAT 1.0, MS:BZ 1.0, MS:PPML 1.0, MS:RiL 1.0, MS:PT 1.0, MS:KA 1.0, MS:PPM 1.0, MS:A 1.0, ABRR 1.0 6
Fermentirana mlijeka MS:POV 1.0, MS:PT 1.0, MS:KA 1.0, MS:HŽ 1.0, MS:H 1.0, GOŽ 1.0, MS:FM 1.0, MS:PPM 1.0, MS:PPML 1.0, MS:VOĆ 1, MS:VV 1, MS:MBP 1.0, MS:UB 1.0, MS:RiL 1.0, ABRR 1.0, MS:A 1.0, MS:BZ 1.0, EPiAT 1.0 5
Istraživanja u mljekarskoj znanosti PDPZ 1.0 6
Kemija i fizika mlijeka EPiAT 1.0, MS:PPM 1.0, MS:PT 1.0, MS:KA 1.0, MS:HŽ 1.0, MS:H 1.0, GOŽ 1.0, MS:FM 1.0, MS:PPML 1.0, MS:POV 1.0, MS:VOĆ 1, MS:VV 1, MS:MBP 1.0, MS:UB 1.0, MS:RiL 1.0, ABRR 1.0, MS:A 1.0, MS:BZ 1.0 6
Laboratorijska tehnologija AE 1.0, MS:A 1.0, MS:BZ 1.0, MS:PPML 1.0, MS:PPM 1.0, MS:PT 1.0, MS:KA 1.0, MS:HŽ 1.0, MS:H 1.0, MS:POV 1.0, A 1.0, BZ 1.0, FITO 1.0, RS 1.0, AZ 1.0, MS:VOĆ 1, MS:VV 1, MS:MBP 1.0, MS:RiL 1.0, ABRR 1.0, ZB 1.0, PT 1.0, KA 1.0, H 1.0, EP 1.0, GOŽ 1.0, MS:FM 1.0, EPiAT 1.0, MS:UB 1.0, AZ_old 1.0 6
Milk processing on family farm FS 1.0, A 1.0, INTER-ENAG 1.0 6
Mlijeko - od farme do mljekare SPEC-STOC 1.0 3
Mlijeko i mliječni proizvodi FITO 1.0, A 1.0, BZ 1.0, EP 1.0, H 1.0, KA 1.0, PT 1.0, ZB 1.0, AZ 1.0, RS 1.0, AE 1.0, AZ_old 1.0 6
Mljekarska mikrobiologija EPiAT 1.0, MS:VOĆ 1, MS:H 1.0, MS:HŽ 1.0, MS:PT 1.0, MS:PPM 1.0, MS:PPML 1.0, MS:BZ 1.0, MS:A 1.0, ABRR 1.0, MS:RiL 1.0, MS:MBP 1.0, MS:VV 1, MS:POV 1.0, GOŽ 1.0, MS:FM 1.0, MS:KA 1.0, MS:UB 1.0 6
Praktično sirarstvo SPEC-STOC 1.0 3
Prerada mlijeka na OPG-u A 1.0, FITO 1.0, RS 1.0, AZ 1.0, PT 1.0, H 1.0, EP 1.0, BZ 1.0, KA 1.0, AE 1.0, ZB 1.0, AZ_old 1.0 6
Senzorno ocjenjivanje mlijeka i mliječnih proizvoda MS:H 1.0, MS:VV 1, MS:FM 1.0, GOŽ 1.0, MS:HŽ 1.0, EPiAT 1.0, MS:BZ 1.0, MS:PPML 1.0, MS:RiL 1.0, MS:PT 1.0, MS:KA 1.0, MS:PPM 1.0, MS:A 1.0, ABRR 1.0 6
Senzorno ocjenjivanje mlijeka i mliječnih proizvoda MS:POV 1.0, MS:KA 1.0, MS:HŽ 1.0, MS:H 1.0, GOŽ 1.0, MS:FM 1.0, MS:PT 1.0, MS:PPM 1.0, MS:VOĆ 1, MS:VV 1, MS:UB 1.0, MS:RiL 1.0, ABRR 1.0, MS:A 1.0, MS:BZ 1.0, MS:PPML 1.0, EPiAT 1.0 4
Sigurnost hrane EP 1.0, BZ 1.0, H 1.0, KA 1.0, PT 1.0, ABRR 1.0, MS:RiL 1.0, MS:UB 1.0, MS:VOĆ 1, MS:VV 1, AZ 1.0, RS 1.0, FITO 1.0, MS:POV 1.0, AE 1.0, A 1.0, MS:A 1.0, EPiAT 1.0, MS:FM 1.0, GOŽ 1.0, MS:H 1.0, MS:PPM 1.0, MS:KA 1.0, MS:PT 1.0, MS:BZ 1.0, MS:PPML 1.0, ZB 1.0, MS:HŽ 1.0, AZ_old 1.0 6
Sigurnost stočarskih proizvoda SPEC-STOC 1.0 5
Sirarstvo MS:A 1.0, MS:BZ 1.0, ABRR 1.0, MS:RiL 1.0, MS:MBP 1.0, MS:UB 1.0, MS:VV 1, MS:VOĆ 1, MS:POV 1.0, EPiAT 1.0, MS:PPML 1.0, MS:PPM 1.0, MS:PT 1.0, MS:FM 1.0, GOŽ 1.0, MS:H 1.0, MS:HŽ 1.0, MS:KA 1.0 6
Stručna praksa - Proizvodnja i prerada mlijeka MS:PPML 1.0 4
Stručni projekt - Proizvodnja i prerada mlijeka MS:PPML 1.0 2
Technology production of cream, butter and dairy-based desserts INTER-ENAG 1.0 6
Tehnologija proizvodnje sladoleda MS:POV 1.0, MS:PT 1.0, MS:KA 1.0, MS:HŽ 1.0, MS:H 1.0, GOŽ 1.0, MS:FM 1.0, MS:PPM 1.0, MS:PPML 1.0, MS:VOĆ 1, MS:VV 1, MS:MBP 1.0, MS:UB 1.0, MS:RiL 1.0, ABRR 1.0, MS:A 1.0, MS:BZ 1.0, EPiAT 1.0 4
Tehnologija proizvodnje vrhnja, maslaca i mliječnih deserata MS:VV 1, MS:H 1.0, MS:PPM 1.0, GOŽ 1.0, MS:HŽ 1.0, MS:FM 1.0, EPiAT 1.0, MS:BZ 1.0, MS:PPML 1.0, MS:RiL 1.0, MS:PT 1.0, MS:KA 1.0, ABRR 1.0, MS:A 1.0 6
Tehnologija proizvodnje vrhnja, maslaca i mliječnih deserata MS:POV 1.0, MS:PT 1.0, MS:KA 1.0, MS:HŽ 1.0, MS:H 1.0, GOŽ 1.0, MS:FM 1.0, MS:PPM 1.0, MS:PPML 1.0, MS:VOĆ 1, MS:VV 1, MS:MBP 1.0, MS:UB 1.0, MS:RiL 1.0, ABRR 1.0, MS:A 1.0, MS:BZ 1.0, EPiAT 1.0 4
Zbrinjavanje otpada iz prerade mlijeka i mesa OIEP 1.0 4
Djelatnik
Djelatnik
Predstojnik zavoda
Djelatnik
Djelatnik
Djelatnik
Djelatnik
Djelatnik
Djelatnik
Oštarić Fabijan
Djelatnik
Djelatnik
Djelatnik
Djelatnik
Djelatnik
Djelatnik
Djelatnik
Djelatnik
2025 © Fakultet organizacije i informatike, Centar za razvoj programskih proizvoda