Fermentirani mesni proizvodi (MS:VV, MS:UB, MS:POV, MS:BZ, EPiAT, MS:H, ABRR, MS:PT, MS:RiL, MS:VOĆ, MS:HŽ, MS:PPM, GOŽ, MS:PPML, MS:MBP, MS:A, MS:FM, MS:KA)
|
Nositelj |
Istraživanje kakvoće mesa i mesnih proizvoda (PDPZ)
|
Nositelj |
Kakvoća i prerada mesa (PT, RS, BZ, EP, A, FITO, KA, AE, H)
|
Nositelj |
Kakvoća i prerada mesa (AZ)
|
Nositelj |
Kakvoća mesa (SPEC-STOC)
|
Nositelj |
Prerada mesa na OPG-u (PT, AE, AZ, KA, EP, A, FITO, BZ, H)
|
Suradnik |
Proizvodnja mlijeka i mesa kopitara (ABRR, MS:UB, MS:POV, MS:BZ, EPiAT, MS:H, MS:PT, MS:RiL, MS:FM, MS:HŽ, GOŽ, MS:PPML, MS:MBP, MS:VV, MS:A, MS:KA, MS:VOĆ)
|
Suradnik |
Senzorska analiza mesa i mesnih proizvoda (MS:PT, MS:VOĆ, MS:FM, MS:HŽ, MS:PPM, GOŽ, MS:KA, MS:PPML, MS:MBP, MS:VV, ABRR, MS:RiL, MS:A, MS:UB, MS:POV, MS:BZ, EPiAT, MS:H)
|
Nositelj |
Stručna praksa - Animalne znanosti (AZ)
|
Nositelj |
Sustavi proizvodnje i prerade mesa kopitara (MS:PPM)
|
Suradnik |
Toplinski obrađeni mesni proizvodi (ABRR, MS:RiL, MS:VOĆ, MS:FM, MS:HŽ, MS:PPM, GOŽ, MS:KA, MS:PPML, MS:MBP, MS:VV, MS:PT, MS:A, MS:UB, MS:POV, MS:BZ, EPiAT, MS:H)
|
Suradnik |